HTML

Bejegyzések


Ha(p)si-tasi

2007.07.30. 08:48 :: e-Vita

Övtáska vagy parasztosan hasi-tasi
Csak most találkoztam e névváltozattal.
Hasi-tasi
.
Fantaszikus!

4 komment

Címkék: könyv kultúra férfi gender esther vilar

A bejegyzés trackback címe:

https://e-vita.blog.hu/api/trackback/id/tr9127924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"...a női táskák a legkevésbé sem prakitusak."

Cáfolom.
Autósként egy ideje egy igen praktikus táskával közlekedek. Úgy képződött, hogy egy lomtalanításnál (jelez a helyesírásjelző és azt javasolja: lomtalanít ásnál - ásna apád! Billy) előkerült leánykám egy régebbi táskája. A táskában a szokásos holmik mellett (kulcs,körömráspoly,szemfesték,számtalan cetli,csavarhúzó, mérőszalag, kézigránát stb.)volt egy másik táska is. "Ezt széles zsebemből(azaz táskánkból) előhúzni jó, nincs ennél öröm nagyobb.."* - nos ez két kis táska egymásnak háttal összevarrva, kvázi két zippzáros zseb, hosszú pánttal,kisebb tarisznyaként nyakba vethetően, előre, hátra, srégen, szabad kezeket biztosítva egyéb célokra. Az egyetlen "műszaki" hibája, hogy mindig úgy helyezkedik el nyakba véve, hogy az a zseb van belül, amiből a hirtelen dolgok szükségesek, dehát ezt is csak nemtökéletes férfiak tervezhették. Tervezem, hogy forgathaó karabinerre fogom függeszteni, ekkor kissé előre hajolva az ember csak pörgetné, mint az imamalmot...
*Majakovszkij: Vers a szovjet útlevélről)
Lajos, a kivétel erősíti a szabályt, mint tudjuk. Másrészt lánykád hány éves korában használta a tasit? Nem lehet, hogy még prenői korában? Gyerekeknek még uniszex-praktikusan terveznek.
No és a zippzárat nem értem. Hogyhogy nem felül vannak a húzózárak? No ugye, hogy csak van azzal valami néminemű probléma.
.."megint elbizonytalanodtam női mivoltomat illetően."

Megmutatom (img4.freestart.hu/images/9/l/86139_28bd9ac915_n.jpg) a retikülömet. Ami persze ridicule (fr.)-jelentése: 1.nevetséges, 2.női kézitáska. Ha ehhez hozzávesszük a minap a Lidl-ben vásárolt papucsomat az elbűvölő gombocskával - (azt kérdé lányomtól vejem óvatosan: te, faterod mért hord női papucsot?)[tehetek én róla, hogy a német csajoknál 41-nél kezdődik a felnőtt méret???] és hozzávéve, hogy nem is dolgozom (legalább is a napi "robotika" törvényei szerint)- esetleg aggódnom kéne. De nem aggódom. Amióta olvastam a nagy emancipeuse-t(foszerkeszto.reflexmagazin.hu/?topic_id=3165&fejezet=90&alfejezet=5): aminek tartom magam...Az elsődleges nemi jegyekkel törődik a franc, pokolba az evolúcióval..hihihi
Tanszvesztita képviselő... ez tényleg meglepő, hogy pont az olasz macsótársadalomban. Köszi a linket. Nekünk vajh mennyi idő kell, hogy idáig jussunk?

Pontos idő, Budapest

Friss kommentek

Frissekhez gyorskapocs

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása