HTML

Bejegyzések


Orbán, Lenin és a szamár

2007.02.19. 17:16 :: e-Vita

Orbán Viktor 9. évértékelő beszéde, Jövő Háza Központ (Millenáris Park), Budapest, 2007. február 16.

"Valahogy úgy érezhettük magunkat mi magyarok, mint egy régi keleti történetben az egyszeri ember szamara, amelyik beleesett a kiszáradt kútba." - ha én Orbán Viktor nyájába tartoznék, vagy tudnám, hogy a "mi magyarok"-ba engem is beleért, én biza kikérném magamnak, hogy leszamarazzon.

"nyilvánvaló, hogy a kormányoldal támogatja a szélsőjobbos akciókat." - sok van, mi nyilvánvaló, de ennél nincs semmi nyilvánvalóbb.  

komment

Címkék: gyurcsány ferenc orbán viktor kapitalizmus kordon lenin évértékelő

A bejegyzés trackback címe:

https://e-vita.blog.hu/api/trackback/id/tr1238002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valahol azt olvastam, hogy Orbán elővett egy régi beszédet és leporolta. Bele is javítgatott, ahol "Kedves elvtársak" vagy csak per "elvtársak" volt írva oda "Tisztelt Hölgyeim és uraim" került - vagy huszonnyolcszor - plusz barátaim, a per elvtárs helyére. Semmi eredetit nem találtam benne. Igaz, eddig is csak egy forradalmian új kijelentést hallottam tőle, nevezetesen azt, hogy Ő sohasem hazudik/(dott). És még ez is meglehet, ebben a technika sújtotta világban. Mozog a szája, a pulpitusban meg a Szíjártó (DFT, Rogán stb)kucorog és Orbán hangján hazudik, mint a vízfolyás.
Lajka: az, hogy nem eredeti, meg hogy hazudik, mind semmiség ahhoz képest, hogy példát és szabad utat mutatott a rágalmazásnak, törvényszegésnek; utalásaival az erőszaknak, hogy a szélsőségesek alá újabb lovakat adott.
Azt hittem, az Orbán is kapitalista, hiszen földbirtokos. Akkor most felakasztja magát?
1enjog: A földbirtokosság inkább feudális dolog. Vagy nem? De semmiképp sem plebejus. Ha jól tudom.
Khm. Itt felmerülhet esetleg az a kérdés, hogy akinek (sok) szőlőtőkéje van, akkor az most tőkés? Érdeklődve várom a véleményeket :-)
Földbirtok ide, szőlőtőke oda, uralkodása alatt azért, csak szépen meggazdagodott ő is meg a család is. Bizony azt is mondá ő ugyanott, hogy Magyarországot csak a plebejus politika teheti erőssé. bla-bla-bla
Még a bibliából is idézett: "Elveszi az úr a nyájat azoktól,akik nem a nyájét, hanem a magukét nézik." És Isten meghallgatá, és elvevé tőle a nyáj jó részét! A maradékra meg szót se vesztegessünk, mert süketek, és vakok a szerencsétlenek.
1enjog:
Szerintem hűbérúr. Birtokait (állítólag)kiadta hű béreseinek...
Akkor már értem, hogy hova tűnt el az ötszázezer ember. A földeken, meg a szőlőben, meg a bányákban dolgoznak.
Jajj! Lemaradtam valamiről! 1enjog: miféle 500 e?
Én csak 500-ról tudok, aki bizony, dalolva ment...
Orbán szerint az új többség, akik pontosan 500 ezren vannak, és őt követik. Bár szerintem ezek az emberek teljesen mással vannak elfoglalva. Megtámadta őket, az orbánc. Van akinek megfeküdte a gyomrát a sok marhaság, van aki fejfájásra, és fülzúgásra panaszkodik ,és van akit állandó hányinger gyötör, és vannak akik csak szabadságra mentek a politikából. Hogy dalolva mentek-e, arról nem szólnak a hírek.
Helló hát ismét összefutunk az 1enjog-úrság nagymesterével! Hát látod milyen kicsi ez a blogvilág! Te vagy a megtestesítő kapocs a két oldal között OKOSKA!Ébresztő,mert hasadra süt a NARANCSSÁRGA napkorong!
Esetleges (további) tévedések elkerülése végett közlöm a kedes vendégekkel, hogy ez nem Para-Kovács Imre blogjának kihelyezett tagozata, hanem egy független, szabad blog. Ezért kérem, hogy akinek PKI számára van mondanivalója, kérem, látogasson a parakovacs.blogter.hu oldalra.
Köszönöm.
Orbán Biktor, mint NapIsten. Hehe. Ez új. Ez jó. :-)
Ha jól értem prokator szövegét, mert amúgy elég zavarosnak túnik...
1enjog: szerintem inkább fagyálló lehetett...

e-Vita: hja..a független szabadság ágyékos oldala...
Lajka: mindennek ára van.
(Még nekem is :-))
1enjog: Tévedel.A Felcsuklik FC-ben a támadósor: jobbszélső-jobbkötő-center. A többit elüldözték.
1enjog: nem teljesen értem az utalásaidat, de majd még tűnődöm rajta üres másodperceimben.
Hm. Ha belegondolok, (OV-nak hála) újabb bélyegekkel gazdagodtak a kétfelé szakadt ország darabjai: vannak a szamarak (a magyarok) és vannak az egyszeri emberek.
Hm. Szegény Kádár foroghat a sírjában...
Kéremszépen, én nem értek a focihoz.
e-Vita: Szerény vagy, mint az Ibolya....
Lajka: köszönöm a derűmorzsát :-)
Oda nézzetek!!!!!! 2007.febr.28.21 óra Para Kovács nyomja kritikaszagú velős dumáját,a szempontba!/Chat
Felhívom kedves vendégeim figyelmét, hogy a kulturált társalgás kereteinek áthágását a blogomban nem tűröm el. Ezek a fentiek még épp beleférnek (pláne latinos műűveltségbe burkolva), de a lécet kicsit közelítik. (Khm. Alulról.)
prokator: sose mondtam, hogy tökéletes, meg zseni, meg ilyesmilennék.
Nem tudni, nem érteni valamit nem szégyen.
Nem akarni megtudni, megérteni már inkább. Így hát én ezért szoktam kérdezni.
Továbbá nem biztos, hogy csak a befogadó a hibás valaminek a nem értésében. A közlővel is lehetnek némi problémák - esetleg.
Dina: kevésbé tájékozottak is megtudhatánk, hogy hol is nyomta a dumát PKI?

Egyébként tévedtem, prokator egyik kommentje mégis leverte a lécet - most látom. Úgyhogy sajnálom, de ilyen hangnem nálam nem megengedett.

Pontos idő, Budapest

Friss kommentek

Frissekhez gyorskapocs

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása