HTML

Bejegyzések


NOL volt, NOL nem

2009.07.05. 19:16 :: e-Vita

Nem tudom, Kedves Olvasóm,

emléxel-e még a régi NOL.hu*-ra? Nem is tudom, mikor szűnt meg (már jó rég), és lett helyette az, ami most van - egyszer csak hiába kerestem azt a régi praktikus, áttekinthető, kézreálló, és ennek dacára még elegánsan is megjelenő felületet, helyette ezt a mostani borzadmányt találtam. Egy darabig nem hittem, hogy a régi nincs többé.

2 komment

Címkék: szoftver web férfi demokrácia nő férfi

A bejegyzés trackback címe:

https://e-vita.blog.hu/api/trackback/id/tr691228299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az újra váltáskor a régi dolgok elvesztek. Két 5/10 PageRank értékű blogom is volt ott, a Google tegeződött velük, most meg csak vakon botorkál arrafelé.
A Népszabó százmilliót költött az új NOL reklámjára - úgyhogy igazad van: pénz nem számít.
De ennél sokkal nagyobb baj az, hogy több hullámban szó szerint "elzavarták" a bloggerek egy részét. Épp a minap írtam Myrtille blogjában, hogy az onnan "menekültekből" első osztályú blogger-csapatot lehetne kihozni.
Hiába na, ha egy elektronikus újság körül nem kellenek az első osztályú bloggerek, akkor nem kellenek és kész.
Ehhez képest a BÉTA felirat se számít.
Az is igen érdekes, hogy miközben itt mi mérgelődünk, bosszankodunk rogyásig, addig a NOL lett decemberben az év honlapja. Tehát mi, mint nép, hülyék vagyunk! Béta nép vagyunk, kedves e-Vita!
@EL LOBO - A farkas: Ha szerveződik egy Elüldözött Bloggerek e-helye,csak szóljatok, megyek. Nem csak a Népszabó, hanem pl. a Kapcsolat.hu is folyamatosan termeli az utánpótlást.

Egyébként érdekelne: a Népszabó miért üldözte el? A Kapcsolat.hu-ra vannak tippjeim. Csak nem ugyanaz a modiktátor testület van mindenütt?

Pontos idő, Budapest

Friss kommentek

Frissekhez gyorskapocs

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása