HTML

Bejegyzések


Fotófóbia

2008.02.05. 08:17 :: e-Vita

Avagy: kamerán innen és túl

komment

Címkék: szenvedély privat

A bejegyzés trackback címe:

https://e-vita.blog.hu/api/trackback/id/tr6325910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mondanám (irnám), hogy elnézést, hogy éppen a kevésbbé lényegi részre reflektálok, dehát - mint minden ez is viszonylagos - talán NEKED sem olyan "kevésbbé lényeges" ez, akárcsak nekem!

A "kutyaszem" !

Sokáig nem értettem bölcs anyámat, hogy képtelen "elviselni a mélységes alázatot" ami a kutyaszemből árad, s hiába szereti annyira, s kevésbbé a macskát, kizárólag az utóbbi van nekünk immár évek óta!

Szonja önérzetes, ő is kedves, s szereti is "lakótársait - hisz azok vagyunk neki, nem GAZDÁK - de megtartja önállóságát, és szuverenitását ami a komminikációban való részvételét illeti!

Summa summárum - nem érzi az ember azt a kicsit "szégyenteljes érzést",- hogy "ugyan már " ez a szegény pára "miért képzel Istennek engem, gyarló embert"

Nekem szerencsém volt 13 évig élt ujfoundlandi kutyám, eléggé "határozott karakter" volt, macskáimra kifejezetten féltékeny, és egyáltalán....nem volt "az a végtelen alázat benne csak a szeretett.....s ez nekem is így kényelmesebb és kellemesebb volt!

"Imádom a kutyákat. Nekem ezért nincs."

No,meg nem is tudnál neki megadni mindent
SACA: érdekeset mondtál. Ez még nem fogalmazódott meg bennem, hogy egy rendes ember szégyent érez, ha valaki/valami istennek tekinti. Hm. Honosítom :-)
Karla: "nem is tudnál neki megadni minden" - no de hát épp ezt mondtam, ha nem is ezekkel a szavakkal. Nem teccik elg figyelmesen olvasni :-)
Nem teccik, figyelmesen olvasni - adom vissza, (lásd link !,) mint említettem, formázás szegénységei miatt a "mindent" kiemelt hivatkozásként máshová tette (volna) a hangsúlyt.
Ja. Azt hiszem, értem. Kedves Lajos, ne tessen leszólni itt a formázás lehetőségeit, ui. a kommentek mintha sehol se lennének formázhatók. Nálad se. Vagy csak minimálisan, körülményesen. De átmentem hozzád legott, és ott se lehet beágyazott linket csinálni. Vagy nagyon titkos módszerrel.
Nos, tévednék?
Ez egyébként egyik hiányossága a blogoknak. Nem látom, miért ne lehetne a kommenteket is formázni...
Csak arra tudok gondolni, hogy a blogszoftver fejlesztői lusták megcsinálni. Legfeljebb ezt kellően megideologizálják, hogy ne annak lássék, ami. Lustaságnak.

Pontos idő, Budapest

Friss kommentek

Frissekhez gyorskapocs

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása