HTML

Bejegyzések


Parlamenti időszÁmítás

2009.06.07. 21:20 :: e-Vita

Hasznos dolog egy állampolgárnak a parlament.hu oldalait tanulmányozni, különös tekintettel az aktuális zajlásokra. A webhely gondoskodik néha arról is, hogy az állampolgár a gondokkal szembesülve némi lazításban is részesülhessen.

Nos, Kedves Olvasóm, drága honanyáink és honatyáink a hétfői fáradalmaikat igencsak hosszú szünettel ellensúlyozzák. És - gondolom - hogy az állampolgár ne fogjon egyből gyanút, hát nem explicite írják ki a szünet végpontját, hiszen akkor egyből kilógna a lóláb: 480 percet azaz 8 órán keresztül tartanak szünetet, ami azt is jelenti, hogy aznap már valószínűleg nem is dolgoznak, hiszen különben nem kalkuláltak volna a munkanap kb. 22 órai befejezésével:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

komment

Címkék: humor társadalom

A bejegyzés trackback címe:

https://e-vita.blog.hu/api/trackback/id/tr561170094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem nem 450+30, hanem 450-30, azaz 420 perc.
Ide írom, mert a közvetlen válasz lehetőség msot elbújik a kép alatt!
Egyébkén láttam már olyan dátumot, hogy 20010-ben már jó lesz nekünk, magyaroknak.
És a "Kétfarkú kutya" jól kibabrált a pecs2010 helyett a pecs2100 honlapon a jövő év európai kulturális fővárosával. :)
Most már a mai napi szavazással már ....sokkal-de-sokkal nagyobb baj lett, mint a parlament múködésének "formális hibái" !!
@kunszi: szerintem megoldottam a szépséghibát. És köszönöm a korrekciót, a számtan sose volt erősségem, ezért lettem matematikus :-)

Egyébként az a fél óra ekkora nagy időtartamnál már igazán nem számít.
@Saca-carolina: az MSZP törv. javaslat nem a Holokauszt tagadásáról szólt, hanem valami önigazolás, önfényezés, és a FIDESZ ostorozáshatóságára (amit ugyan megérdemel egyébként, de itt másról van szó) végett adták be.

Az MSZP is olyan lett már, mint a FIDESZ: azt hiszi, hülye az Istenadta Nép. Hiszen nem lehet olyan hülye az MSZP, hogy azt higgye: a FIDESZ egy 2/3-os MSZP-s javaslatot megszavaz. Ez egy akkor sumák umbulda, ami messziről szaglik. Pláne, hogy az MSZP törv. javaslata egy ugyanolyan maszatolható gumitörvény lett volna, amilyenek most is vannak, és ugyanúgy semmire se lett volna jó, mert a széljobbhoz húzó jogszolgáltató apparátus ezt is úgy értelmezte volna, ahogy a széljobbnak kedvező.

Úgyhogy nem értem, Saca, miről beszélsz. Józan paraszti ésszel ezt lehetett várni, ne igazoljuk az MSZP-t, hogy hülyék vagyunk.
Még 2 törv.javaslat "játékban" van, ősszel folytatódik a meccs. Ha az MSZP-FIDESZ háttérsumáknak köszönhetően az egyetlen releváns, egzakt törv.javaslat, az SZDSZ-é is meghiúsúl, akkor lesz ok majd bánatra.

Pontos idő, Budapest

Friss kommentek

Frissekhez gyorskapocs

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása