HTML

Bejegyzések


Csalimali

2009.05.03. 17:38 :: e-Vita

Ismét adathalász horogjára bukkantam a postafiókomban. Igazi gyöngyszem, igaz-e:
 


Kedves naivabb, tudatlanabb nettársaink talán védettebbek egy ilyen horoggal szemben, mert lássuk csak be: nem könnyen értelmezhető a szöveg.

 

Kellene egy verseny: a net legédibb adathalászója. És/vagy egy nethely ilyen leletek gyűjtésére... Tanulság és derű céljára. Ha neked van rá erőforrásod, Kedves Olvasóm, megcsinálhatnád. Én majd odalinkelem magam :-)

__________________________
Korábbi talált gyöngyeszemeim:
e-Csali
Bak_lövés

3 komment

Címkék: web humor anyanyelv adathalász

A bejegyzés trackback címe:

https://e-vita.blog.hu/api/trackback/id/tr291100643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Érdekes, olyan a szöveg, mintha magyarul lenne. :)
Csak éppen nem értem... :(
Az ember (lánya-fia) assziszi mint a szent-ferenc, hogy vele ez tán nem is fordulhat elő, vagy csak nagyon nyilvánvaló esettel találkozik!!
Én csodásan becsusszanrtam a csőbe! Nemrég barátai köztük layos is beszélgettek-irogattak IQ-tesztekről....!! Ezek után totál-gyanutlanul kitöltöttem egy többoladalas kérdőívet! Végére SLUSSZPOÉN...: eredményt telefonon kapom , 4 jegyű számot hívjam.....
A többit kitalálhatjátok...!! IQ-eredményemet ugyan nem közölték ...( lehet...:) arra gondoltak: HA ACSELT BEPUSZILTAM AZ MÁR MINŐSIT IS).....de azt mondták, hogy számlámrók most levettek X összeget!...
Mobil-központ azonnali felhívása, emeltdíjasok letiltása......fáradt női hang közli: jó, hogy szóltam, hetente, sőt naponta csinálják ezt a mókát....nekem szerencsém van, hogy rögtön szóltam, s nem az ötödik pénzleemelést vettem csak észre..!! BAHH!!
Csak egy rövid viccecske erejéig!
Jobb az adathalász horogjára bukkani, mint a horgára akadni...

Egyébként éppen a tegnapi NSZ hétvége 2. oldalán írtak elég sokat a netes adathalászatról, az ún. spanyol fogolyról, ill. a Nigéria 419-ről és egyéb millió eurós vagy dolláros lottónyereményekről, örökségekről.

Magam részéről lemondtam erről a szerencséről, és egyetlen ilyen levelet sem nyitottam meg.
Azaz nem akadtam HOROG-ra. :)

Pontos idő, Budapest

Friss kommentek

Frissekhez gyorskapocs

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása