HTML

Bejegyzések


Combi

2007.02.27. 08:23 :: e-Vita

No, a Combinók a nedvességet sem bírják.

Hm. Érdekes lehetett ezeknek a járműveknek a tesztje.

Optimális időjárásban, optimális utasokkal (lásd még: homokzsák) Lehetséges, hogy esetleg sivatagi viszonyokra lőtték be? De emlékeim szerint a nagy forróságot se kedvelték a combihernyók

Azt viszont el se merem képzelni, hogy mi lenne, ha igazi tél lenne, igazi hóval, igazi jéggel...

komment

Címkék: bkv combino para kovács homokzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://e-vita.blog.hu/api/trackback/id/tr6241109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tény, hogy sok bibi van, az viszont hajmeresztő, hogy még azért is a BKV-t okolják, mert a megállás előtt fékező combinon páran elesnek, "kapaszkodás hiányában". És ami még hajmeresztőbb, hogy a BKV kampányt indít, hogy tudatosítsa az utasokban, hogy ott márpedig kapaszkodni kell. Egy villamoson (!!!). Mindezt pénzért (!!!). Áááá!
ercsa: hát ez tényleg abszurd. Ez valami olyasmi, hogy ha valaki korcsolyázni megy a jégre, elesik, és a pályaüzemeltetést hibáztatná. Javaslom, hogy jégpályákon is a hangosbemondó folyamatosan figyelmeztessen, hogy vigyázat, a jég csúszik.
Azért megjegyzem: a Combino a fogódzkodók terén is elég gyenge, mert olyan magasan vannak, hogy sokan alig érik el, és egyáltalán: kevés a kapaszkodó felület. De ez egyéb járműveken is előfordul. Itt is igaz: aki tervezte, az tán sose tömegközlekedett.

Pontos idő, Budapest

Friss kommentek

Frissekhez gyorskapocs

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása