HTML

Bejegyzések


Öngyilok

2007.01.25. 13:05 :: e-Vita

Öngyilkost gázolt a metró a Nagyvárad téren, HVG, 2007. január 25.

Hm. Hát nem is tudom. Azért ezt nem kéne. Megbénítani egy városrész közlekedését, sok-sok embert hátráltatni... egyébként én tisztelem, ha valaki bátor itthagyni ezt az egész bazárt. De ha kérhetném, ne mások - sokak - akadályoztatása által.

Éppen belekerültem. Épp akkor, épp ott volt közlekednivaló dolgom. Majdnem egy órányi időm ment veszendőbe, a munkahelyemről is jól elkéstem. Úgyhogy ezért is kérek minden kilépni készülőt: ne így.

Több itt

És aki újabb metrószakasz, -vonal építése ellen ágál, nos, azt rendszeresen ilyen szituációba helyezném. (Mármint metró-üzemszünetibe.) Politikai háttérsumákolástól függetlenül, én azt mondom, hogy a felszíni közlekedés nem terhelhető tovább. Csak a föld alatt lehetséges a közlekedésen segíteni. Esetleg fölötte.

2 komment

Címkék: metró öngyilkosság öngyilok

A bejegyzés trackback címe:

https://e-vita.blog.hu/api/trackback/id/tr5230882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

e-Vita!
Beleolvastam abba a beszélgetésbe, amit Te vezettél. Ez egy egészen új e-Vita megint.
Hány van még?

Bocs, hogy nem jött össze múltkor a beszélgetés lajcsival. Nem rajtam múlott. Igazán.

Témához: öngyilkosság. Hát annak nincs ideje, helye, az csak úgy jön, mert ott a gondolat. Volt idő, amikor én sem szerettem élni. Az ember ilyenkor hárít, segítséget vár, ilyesmi. Persze hogy alkalmasabb rá egy tér, vagy híd, mint a saját szobánk diszkrét félhomálya.
Timi, szvsz én egyés oszthatatlan vagyok, csak eddig még nem találkoztál az egyéb netes jelenlétemmel. Pedig nagyon régóta vagyok jelen a neten, szinte a kezdetektől, majd egyszer megírom a netes emlékirataimat :-)
lajcsival meg nem is tudom, minek kellett volna összejönni. De elég, ha Te tudod :-D

Öngyilokról: persze én is tudom, hogy megy ez, de amikor ott kolbászol az ember a tömött pótlóbusszal a felszíni dzsumbujban, és már rég a célállomáson kéne lennem, akkor valahogy kevésbé vagyok empatikus.

Pontos idő, Budapest

Friss kommentek

Frissekhez gyorskapocs

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása