HTML

Bejegyzések


Születésnapomra

2007.10.23. 12:04 :: e-Vita

(Bp.2007.10.22.)
Ha itt és most egy állampolgár "jogszerűen" kifosztható egy ügyész által, ráadásul anélkül, hogy nemhogy indoklást, de erről bármiféle tájékoztatást adna a kifosztottnak - nos, akkor kéremszépen, tessenek mondani: miről is beszélünk?

Amikor igazságról, becsületességről, tisztaságról, alkotmányos jogról, jogegyenlőségről, demokrációról, jogállamról, stb. van szó, tessenek mondani: akkor miről is beszélünk?

Amikor a kifosztott, bolonddá tett, megalázott állampolgár nem tudja, hova fordulhat segítségért, sőt azt sejti, hogy a jogszolgáltató hatalommal szemben tökéletesen tehetetlen, kiszolgáltatott, hogy az nem érte van, hanem ellene, és csak ugyanarra a következtetésre tud jutni, mint Pusoma Dénes: szabad magát felkötnie, akkor miről is beszélünk?

(És nem hiszem, hogy nagyot tévedek, ha azt mondom, hogy ez a kiszolgáltatottság független politikai rendszertől, politikai hovatartozástól. Sajnos.)

Még jó, hogy ma van a születésnapom. Az én ingyenélő pedofil drágám, és az ügyész úr gondoskodtak arról, hogy végtelen öröm töltsön el a tudattól, hogy megszülettem, hogy élek, és sokáig akarjak élni.

Hasonló jókat kívánok nekik is.
__________________________________________
(Jogszerű kifosztásom részletei: [Összefoglaló][Szinopszis][Kérdések])

komment

Címkék: szoftver jog bíróság bürokrácia pedofil anyanyelv igazság hatalom abszurd jogszerűség jogszerű kifosztásom jogtiszta

A bejegyzés trackback címe:

https://e-vita.blog.hu/api/trackback/id/tr28204220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Pontos idő, Budapest

Friss kommentek

Frissekhez gyorskapocs

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása