HTML

Bejegyzések


Felhasználóbarátság

2007.08.17. 22:02 :: e-Vita


 
A felhasználó barátkozni próbál - mi mást is tehetne:
Portálüzemeltetési, technikai kérdések, #1952
Portálüzemeltetési, technikai kérdések, #1953
Portálüzemeltetési, technikai kérdések, #1954
Portálüzemeltetési, technikai kérdések, #1955

5 komment

Címkék: web internet kormányzati portál webhiba

A bejegyzés trackback címe:

https://e-vita.blog.hu/api/trackback/id/tr60141713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem tom mi a problem, azt írja : a sriptíz ezen az oldalon busy menő, ám aki nem can, az állíja le, de az nem kolplett...
Fércművek korát éljük.
Lajos, Lajos, méghogy mi a problem! Mindegy, mit ír a kis ablakocska, bármit nyomok, a rendszeremet fagyasztja hosszabb-nemrövidebb ideig, aztán újra visszajön ugyanez, ill. a böngésző elszáll. De részleteztem a belinkelt "barátkozó" bejegyzésekben. A legfőbb problem pedig az, hogy a mi pénzünkért ilyen sz@r programot löknek elénk. A még főbb problem pedig az hogy olyan magas lóról szólnak le hozzánk mintha nem mi lennénk az Fizető Ügyfél.
Ha "válaszolnak" is, nem arra, amit kérdezek, már tényleg nem tudom, hogy funkcionális olvasási képesség problémájával állok-e szemben, vagy pofátlan mellébeszélésnek.
Ha mindennek ellenére nem kedvelném még mindig a fórumot(többféle okból kifolyólag), hát otthagynám az egészet végleg. Ha lenne egy jobb, akkor mindenképp. Dehát jobb sincs. Fércművek virágkorát éljük.
Tudod?...állami alkalmazásokat megjárt outsider-ként én azért ha csalódott is lennék (már az sem vagyok, s ez szomorú) csodálkozni nem csodálkozom. A fórum is nyilván csak egy sor a költségvetésben, kértek három ajánlatot (egy cégtől? hihihi...) azután megcsinálták a legolcsóbbat. Aztán olyan lett mint az autópálya.
Kiderült, hogy Martonvásáron túl is van élet...
Namármost vagy építem tovább az ismerősökkel, vagy új projektbe kezdek, amihez újra le kéne bonyolítani az egész procedúrát...spanyolviaszolok bele... (ládd millen inteligeciás vagyok - tudod ugye, hogy a spv=sz@r)szóval megy amíg megy, aztán majd lesz valami. A felhasználó az utolsó, aki számít? a szolgáltató államnak.
Lajos! Attól még beszélhetne velünk a Szolgáltató Állam úgy, mint ember az emberrel. Ezt, amit mondasz az álompolgárok túlnyomó része tudja. Én is. És nem csak az állami szektorban van így, hanem az "versenyszektorban" is. És, kedves Lajos, a mi termékeink is elég viaszkosok, én mégse beszélek úgy a felhasználóval, ha kér(dez), mint valami hülyegyerekkel. (Más kérdés, hogy eme hozzáállás vonatkozásában nem minden kollégám van hasonló cipőben.) Tehát tudjuk mi, hogy hogy megy ez, de attól még nem feltétlen kell az Ügyfelet leköpni. Nahát!
Magas ló: még ha külön fizetnének érte, megérteném. De nem hiszem, hogy több erőforrásába kerül a válaszadónak az emberi hangnem, mint a fennsőbbségi tudatának éreztetése,
Vagy igen? Mit gondolsz, kedves Lajos?
Sőt továbbmegyek: még akkor is, ha a viszkot kell leplezni, még azt is lehet emberi hangnemben, trükkösen csinálni, ahhoz sem kell feltétlenül a magas ló!
Na meg ha már úgyis válaszol, akkor mivel kerülne neki több munkájába, ha mégis arra válaszolna, amit kérdezek? Hm?

Pontos idő, Budapest

Friss kommentek

Frissekhez gyorskapocs

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása