HTML

Bejegyzések


Ami szép, ami jó - volt

2009.08.05. 07:21 :: e-Vita

Kedves Olvasóm, jelentem: megtaláltam!

Az a szép régi NOL.hu, ami nem csak szép, hanem jó is volt. Nem tűnt el az e-süllyesztőben nyomtalanul mégse. Természetesen nem 100%-osan komplett, de mégis képet ad a régi felületről. Sőt. Az akkor tartalomról is, mely anyaggyűjtéshez se egy utolsó szempont.

Véletlenül bukkantam rá, Google Mesternek jár a köszönet: van egy webarchívum. Ez is egy fantasztikus nagy ötlet, hogy a régi weboldalak fellelhetők. Köszönet a webarchívum kitalálóinak és fenntartóinak is:

http://www.archive.org/web/web.php

Íme, az a kedves régi, ami szép, ami jó. Volt:

5 komment

Címkék: szoftver web internet link

A bejegyzés trackback címe:

https://e-vita.blog.hu/api/trackback/id/tr321289689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tudod Te is e-Vita, hogy ami itt nálunk jó, az sose jó!
Akkor kísérletezni kell, hogy van-e rosszabb. :(
Egyébként is ma már az a nóta járja, hogy minél rosszabb nekünk, annál jobb (másoknak)! Hihi... :)
És : az egyre rosszabb munkát egyre jobban fizetik / díjazzák. A csókosok a csókosoknak. Akik fontosabbak, mint az ügyfél.
Ide írom le, hogy valami baj van a blogoddal.
Kb. 5 perc, mire megnyílik. Rendszeresen lefagy, és azok közül, amelyeket látogatok, ez az egy teszi ezt.
Aztán néha azt is kiírja a gépem, hogy a blogodban van egy alkalmazás, ami veszélyt jelenthet.

Kérlek, nézz utána, mi a baj, mert ha így működik továbbra is, ahogy most már lassan egy hónapja, akkor minden tiszteletem ellenére, hanyagolnom kell az itteni látogatásaimat. :-((
@kunszi: Egyelőre nem tudom, mi lehet a gond, talán az a kommentelős alkalmazás, amihez nem kell bejelentkezni. Nekem nem üzen. És nem is olyan lassú. De pont emiatt is kellett egy alternatív helyet is keresnem, bár az se tökéletes: evita.nolblog.hu/
Bár csak egyetlen helyen találnám meg mindazt, amire szükségem van. De nyilván mindenütt más-más érdekek dominálnak. És egyiknél sincs első helyen a felhasználó. Mit tehetnénk...
Nem lehet a böngésző beállításoddal valami gond?
@kunszi: Tényleg van valami, alattam matattak valami a házigazdák, még szerkeszteni is alig lehet, akkor is folyton fagyi van. Hát nem tudom. Lehet, hogy csomagolnom kell?

Pontos idő, Budapest

Friss kommentek

Frissekhez gyorskapocs

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása